Pentusivu

PENNUT SYNTYNEET 06.02.2021. 6 UROSTA JA 2 NARTTUA
Luovutukseen pennut tulevat juuri ennen Pääsiäistä.

Isä Fi Mva, Ee JMva: Bearvvis Final Victory "Rommi"
& Isä: Fi Mva, Ee Mva, Se Jv-14: Zadun Lucky Luke "Lucky"

Emä: Fi Mva: Zadun Dark Glamour "Mindy"

Olemme hieman muuttaneet pentusuunnitelmaa ja Mindy on kaksoisastutettu Rommilla sekä Luckylla. Pennut DNA testataan ennen rekisteröintiä kun ne on sirutettu ja rekisteröidään sille isälle joka todetaan niiden isäksi.

Pentue on Mindylle toinen ja Rommille kolmas ja myös Luckylle se olisi kolmas. Luonteeltaan Mindy on kohtuu energinen ja hieman erokko luonne joka viihtyy mieluiten aikuisen tyttärensä Millan kanssa tai muuten kaksin jonkun urostemme kanssa. Perhettään Mindy rakastaa. Mindy on näyttelyissä saavuttanut Suomen muotovalion arvon.
Rommi on leikkisä veijari ja todella hyväluonteinen uros. Ehdottomasti laumamme yksi sosiaalisimmista koirista. Näyttelykehässä Rommilla on aina vauhti päällä ja esittäjä saakin jännittää mitä huumoritemppuja tällä kertaa. Vuoden 2020 alaskanmalamuuttien erikoisnäyttelyissä Rommi palkittiin yli 80:nen malamuutin joukosta näyttelyn parhaimmaksi liikkujaksi ja kauneimmista tassuista. Titteleitä sillä on Suomen muotovalion ja Viron Juniorimuotovalion arvot.
Lucky on iloinen leikkisä uros jossa ei vielä seitsemän ja puolen vuoden ikä näy. Lucky on myös sosiaalinen muiden koirien kanssa ja kova halailemaan meitä omistajia. Näyttelyssä Luckylla on Suomen ja Viron muotovalion sekä Ruotsin Juniori Voittajan tittelit.

Odotamme pennuista melko energisiä ja kaunisrakenteisia.

KUVIA PENNUISTA

Pentueen sukutaulu
tai
Pentueen sukutaulu

Pennun hinta 1200 €

Suunnitelma kesäksi 2021

Isä: Ans Enearian Arctic Night "Väinö"
Emä: Fi Mva, Ee Mva: Zadun Caramel Chupa Chups "Nekku"

Nekun tuleva sulhanen on Valko-Venäjän tuontipoika Väinö. Nekku astutetaan seuraavaan juoksuun joten tulossa olisi kesäpentuja. Väinö on ihannekokoinen ja hyväluonteinen uros. Sillä on yksi vuonna 2020 syntynyt pentue ennestään. Näyttelyistä Väinöllä on yksi serti ja monia ERI tuloksia. Nekulle pentue on kolmas. Nekku on sosiaalinen narttu, jolle kelpaa leikkeihin myös laumamme tyttökoirat. Nekun lempiasento on ehdottomasti selällään rapsutettavana ja se heittäytyykin mielellään niin heti huomiota saatuaan. Näyttelyissä Nekku on saavuttanut Suomen ja Viron muotovalio tittelit.

Pentueen sukutaulu

Väinö kesällä 2020. Kuva Kati Bruce

Väinö kesällä 2020. Kuva Kati Bruce

Suunnitelma 2 kesäksi 2021

Isä: Zadun Wild Geronimo "Lupe"
Emä: Zadun Be My Rock Star "Judy"

Vanhempien terveystulokset
Lupe lonkat B/B Judy lonkat B/A
molemmilla 0/0 kyynärpäät ja terveet silmät
Judylla selkä LTV1 SP0
Judylla otetaan PN testi vielä ennen astutusta

Olen jo pitkään harkinnut Lupen käyttöä jalostukseen. Olen miettinyt sille sopivaa narttua. Nyt kun Lupe täyttää keväällä 10 vuotta alkaa olemaan viimeiset hetket toteuttaa tämä ajatus. Lupe on elämäni koiran Romeon poika ja Lupen myötä toivomme saavamme jatkaa Romeon isälinjaa, joka muuten lakkaisi olemasta. Lupe on hyvin samanlainen monin tavoin kuin isänsä, niin luonteen puolesta kuin ulkonäöllisesti. Morsiameksi Lupelle valikoitui lopulta Judy, jolla on yksi pentue ennestään ja josta saimme todella hyvännäköisiä pentuja. Judy ja Lupe sopivat hyvin rakenteellisesti täydentämään toisiaan ja siinä missä Judy on vieraita kohtaan hieman ujo tuo Lupe luonteenlujuutta. Olemme erittäin onnellisia jos tämä yhdistelmä saadaan toteutettua.

Lupen omistaja kertoo koirastaan näin: "Lupe on luonteeltaan peloton, rauhallisen arvokas vahvaluontoinen uros. Laumansa alfa. Ei mikään turha riidanhaastaja, mutta ei myöskään alistu yhdellekään toiselle koiralle. Narttujen kanssa Lupe on hellä herrasmies. Uroksiakin, varsinkin leikattuja Lupe sietää, kunhan ne tietävät oman paikkansa. Ihmisiä kohtaan Lupe on sosiaalinen ja hyvätapainen ja Lupen lempipaikkoja onkin eläinlääkärit ja eläintarvikeliikkeet, missä pääsee monien eri ihmisten rapsuteltavaksi. Kohta 10 vuoden ikäkään ei tämän pojan menossa näy vaan lenkillä ollaan edelleen täysillä mukana ja talvipakkasillakin saa omistaja hien pintaan, jos poika saa päättää tahdin. Lupe on myös aina ollut hyvin nopea ja halukas oppimaan uusia temppuja, aina roskien siivoamisesta perus tottelevaisuuteen ja koiratanssin alkeisiin asti. Vetohommia Lupen kanssa ollaan menty lähinnä canicross tyylillä tai yhdellä koiralla potkukelkkaa tai ahkiota vetäen. Lupen pentuaikana murtuneen jalan virheasennon vuoksi ei kovin raskaita taakkoja olla haluttu pojalla vedättää."

Pentueen sukutaulu

Lupe

Lupe