Pentusivu

Pentusuunnitelma 1 kesäksi 2021
ASTUTETTU!
Laskettuaika vko 25 jolloin luovutus olisi vko 32.

Isä: Fi Mva: Dazzling Light Northern Sunrise "Diz"
Emä: Zadun Be My Rock Star "Judy"

Kesän ensimmäisen pentueen osalta olemme siirtyneet suunnitelmaan B kun uros A ei valitettavasti ollut lainkaan kiinnostunut Judysta. Diz on kuitenkin ollut varauroksena Judylle koko ajan ja ne sopivat vallan mainiosti toisilleen.

Diz on iloinen ja kiltti uros ns "helppo koira" mennä sen kanssa minne vaan. Hieman vekkulina kaverina Diz mielellään heittäytyy selälleen rapsutettavaksi. Laumassa se on sosiaalinen ja leikkisä ja ulkoileekin päivittäin vapaana lauman narttujen ja toisen aikuisen uroksen kanssa. Riidanhaastaja Diz ei ole vaikka onkin saapunut aikuisena laumaamme. Näyttelyissä Diz on saavuttanut Suomen muotovalion arvon ja sillä on kolme pentuetta ennestään. Se on terveystarkastettu terveeksi A lonkka, 0 kyynärpää ja terveet silmät tuloksin.

Judy on iloinen ja melko energinen tyttö. Vieraita kohtaan hieman ujo, mutta kotiväkeä ei ujostella. Judy tulee toimeen useamman narttumme kanssa, mutta kaikista narttuista se ei pidä. Laumassa Judy on usein ns leikin ylläpitäjä ja saa muutkin sitten innostumaan. Jos ei muuten niin itsekseenkin se keksii leikkejä. Tarhakaverina Judylla toinen narttumme Helmi ettei aika käy tylsäksi. Näyttelyissä Judylla on muutama ERI tulos ja terveystulokset ovat B/A lonkat, 0 kyynärpäät ja terveet silmät. Selkä on tutkittu tuloksin LTV1 SP0. Jydylla on yksi pentue ennestään.

Pentueen sukutaulu

Suunnitelma 2 kesäksi 2021

Isä: Ans Enearian Arctic Night "Väinö"
Emä: Fi Mva, Ee Mva: Zadun Caramel Chupa Chups "Nekku"

Nekun tuleva sulhanen on Valko-Venäjän tuontipoika Väinö. Nekku astutetaan seuraavaan juoksuun joten tulossa olisi kesäpentuja. Väinö on ihannekokoinen ja hyväluonteinen uros. Sillä on yksi vuonna 2020 syntynyt pentue ennestään. Näyttelyistä Väinöllä on yksi serti ja monia ERI tuloksia. Nekulle pentue on kolmas. Nekku on sosiaalinen narttu, jolle kelpaa leikkeihin myös laumamme tyttökoirat. Nekun lempiasento on ehdottomasti selällään rapsutettavana ja se heittäytyykin mielellään niin heti huomiota saatuaan. Näyttelyissä Nekku on saavuttanut Suomen ja Viron muotovalio tittelit.

Pentueen sukutaulu

Väinö kesällä 2020. Kuva Kati Bruce

Väinö kesällä 2020. Kuva Kati Bruce