Pentuja

Suunnitelma keväälle

Astutettu! Laskettu aika vko 16-17 vaihde.

Isä: Fi Mva, Fi VMva: Dazzling Light Northern Sunrise "Diz"
Emä: Zadun Like A Flower "Milla"

Molemmilla A/A lonkat, 0/0 kyynärpäät ja terveet silmät. Millalla tutkittu myös selkä LTV0 tuloksella. Kumpikin on DNA tutkittu polyneuropatian osalta ei kantajiksi. Diz on PCD ja pitkäkarva kantaja. Milla taas tutkitusti ei ole. Pentueeseen ei voi syntyä pitkäkarvaisia pentuja.

Kesäksi meillä on suunnitteilla pentue Dizille ja Millalle. Diz on jo veteraani ikään ehtinyt herrasmies. Se on erittäin sosiaalinen ja mukava luonteinen uros. Diz on edelleen todella leikkisä ja tulee toimeen narttujen lisäksi osan aikuisten urostemmekin kanssa. Sillä on kolme pentuetta ennestään. Näyttelyissä se on saavuttanut Suomen Muotovalion arvon ja Veteraani Muotovalion arvon.

Milla on erittäin suurikokoinen ja mukava luonteinen narttu. Se on sosiaalinen ja leikkisä muiden koiriemme kanssa. Sillä on yksi pentue ennestään johon se on jättänyt erinomaista rakennetta ja tyyppiä. Näyttelyissä Millalla on yksi serti ja VSP tulos.

Odotamme pennuista kaunisrakenteisia, sosiaalisia ja terveitä harrastuskoiria. Milla ja Diz täydentävät toisiaan hienosti niin rakeenteellisesti kuin luonteen puolelta.

PENTUEEN SUKUTAULU
Pentujen albumi Facebookissa