Pentusivu

Ultrattu tiineeksi. Laskettuaika vko 37.

Isä: Fi Mva, Ee Mva, Ee VMva, HeJW-11, TLNVW-19: Cahppes Zadun Desperado "Robin"
Emä: Zadun Tomb Raider "Lara"

Laran Sulhanen on oma Ruotsin tuontiuroksemme Robin. Robinin ikä lähenee jo 11 vuotta ja se on koko ikänsä ollut täysin terve. Tämä vetreä ja edelleen leikkisä veteraaniherra on luonteeltaan täyttä kultaa. Se on sosiaalinen ja kova juttelemaan. Robin rakastaa rapsutuksia ja nauttii niistä mielellään täysin selällään maaten. Robin on pärjännyt hyvin näyttelyissä ja omaakin monta titteliä. Sillä on myös käyttöpuolen REKÄ YLE1 tulos. Pentueita sillä on ennestään kolme. Lara on kiltti, leikkisä ja hyväluontoinen narttu. Se on aikaisemmin ollut meillä sijoituskoirana, mutta muuttanut aikuisena meille. Sijoituskodissa ollessaan Lara veti päivittäin isossa 8-10 koiran huskyvaljakossa. Näyttelyissä Laralla on yksi serti ja useampia ERI tuloksia mm erikoisnäyttelystä. Laralla on yksi pentue ennestään.

Olemme halunneet yhdistää tässä pentueessa kaksi eri Cahppes linjaa. Odotamme pentueelta rodunomaista rakennetta. Mukavaa luonnetta ja hyvää työskentelyominaisuutta.

Pentueen sukutaulu

Suunnitteilla talveksi 2021-2022

Isä: Ans Enearian Arctic Night "Väinö"
Emä: Fi Mva, Ee Mva: Zadun Caramel Chupa Chups "Nekku"

Nekun sulhanen on Valko-Venäjän tuontipoika Väinö. Väinö on vahvaluustoinen ja hyväluonteinen uros. Sellainen iso halinalle. Sillä on yksi vuonna 2020 syntynyt pentue ennestään. Näyttelyistä Väinöllä on yksi serti ja monia ERI tuloksia. Nekulle pentue on kolmas. Nekku on sosiaalinen narttu, jolle kelpaa leikkeihin myös laumamme tyttökoirat. Nekun lempiasento on ehdottomasti selällään rapsutettavana ja se heittäytyykin mielellään niin heti huomiota saatuaan. Näyttelyissä Nekku on saavuttanut Suomen ja Viron muotovalio tittelit.

Odotamme pennulle vahvaa luustoa hyvällä rakenteella sekä hyvää luonnetta.

Pentueen sukutaulu

Väinö kesällä 2020. Kuva Kati Bruce

Väinö kesällä 2020. Kuva Kati Bruce