Pentuja

Suunnitelma keväälle

Synt 24.03.2003. 4 urosta ja & 4 narttua.
Luovutus 12.05 2023 alkaen.

Etsimme sijoitusnartulle kotia max 80 km säteellä Pöytyästä.
Sijoituspentu etsii vielä kotia. Muut pennut varattu.
Tutustuthan ensin Kennelliiton nartun sijoitussopimukseen.

Isä: Wittdream`s Royal King Of Skywilds "Rommi"
Emä: Zadun Ice Crystal "Kira"

Alkuperäiseen pentuesuunnitelmaamme tuli viimehetken muutos ja Kira onkin nyt astutettu Rockyn pojalla Rommilla. Rommi on lapsenlapsi myös omalle koirallemme Casperille.
Pentueen vanhemmat on molemmat terveystutkittu B lonkat, 0 kyynärpäät ja LTV0, SP0, VA0 selkä tuloksin. Silmät ovat molemmilla terveet. Luonteet ystävälliset ja melko vilkkaat. Kira on käynyt muutaman kerran näyttelyssä tuloksin EH.

Rommin omistaja kertoo koirastaan näin; Rommi on kaikkia ihmisiä rakastava hömppä, hänen kanssa on mukavaa touhuta ja hän haluaakin olla aina kaikessa mukana, minne vain pääsee. Rommi ei välitä oikein muista uroksista mutta nartut ovat yleensä ihan ok.
Rommi nauttii paljon vetohommien tekemisestä.
Rommin kanssa on käyty vasta 3 virallisessa näyttelyssä tuloksin ERI + vara sert.

Odotamme pennuista rodunomaisen rakenteen omaavia , terveitä ja melko vilkkasluonteisa harrastuskoiria.

PENTUEEN SUKUTAULU

KUVIA PENNUISTA

Rommi

Rommi

Suunnitelma talvelle

Yritämme pentuetta talvella uudelleen

Isä: Fi Mva: Dazzling Light Northern Sunrise "Diz"
Emä: Zadun Star Glitter "Unski"

Kesäksi meillä on suunnitteilla pentue Dizille ja Unskille. Diz on jo veteraani ikään ehtinyt herrasmies. Se on erittäin sosiaalinen ja mukava luonteinen uros. Diz on edelleen todella leikkisä ja tulee toimeen narttujen lisäksi osan aikuisten urostemmekin kanssa. Sillä on kolme pentuetta ennestään. Näyttelyissä se on saavuttanut Suomen Muotovalion arvon ja toiveissa olisi tänä vuonna saada myös veteraani Muotovalion arvo.

Unski on erittäin suurikokoinen narttu. Se on leikkisä ja vauhdikas muiden koiriemme kanssa. Muista nartuista emäänsä lukuun ottamatta Unski ei pidä. Sisällä se osaa rauhoittua hienosti, mutta ei aina ymmärrä suurta kokoansa kun kömpii melko ronskisti isäntäväen kainaloon hellittäväksi. Vieraita Unski hieman ujostelee kun valitettavasti sitä ei päässyt pentuna korona-aikana samalla lailla sosiaalistamaan kun muita koiriamme, mutta tämä ei vaikuta kotioloissa mitenkään. Aikaisempia pentueita Unskilla ei ole eikä näyttelyissä Unski ei ole vielä koskaan käynyt mutta katselemme niitä sitten pentueen jälkeen.

Odotamme pennuista kaunisrakenteisia, terveitä harrastuskoiria. Unski ja Diz täydentävät toisiaan hienosti niin rakeenteellisesti kuin luonteen puolelta.

PENTUEEN SUKUTAULU