Pentuja

Synt. 3.10.2023. 6 urosta & 1 narttu. Luovutus alk. 21.11.
Yksi urospentu etsii peruutuksen vuoksi kotia.

Isä: Fi Mva, Ee Mva, Ee JMva: Bearvvis Final Victory "Rommi"
Emä: Zadun Tough Girl Gizella "Halla"

Meillä on ilo esittää vuoden viimeinen pentueemme sijoituskoirallemme Hallalle ja Rommille. Suunnittelimme Hallalle alunperin toista urosta, mutta koska astutus ei toiveista huolimatta onnistunut siirryimme käyttämään varauros Rommia. Rommilla on kuitenkin Hallan emän Judyn kanssa erittäin hyvännäköisiä ja vahvaluustoisia pentuja, joten toivomme saavamme lisää samaa tyyppiä.

Rommi on erittäin hyväluontoinen, leikkisä ja hieman vekkuli uros. Se on myös sosiaalinen laumamme myös urosten kanssa. Ihmisiä Rommi rakastaa yli kaiken. Näyttelyissä Rommilla on muotovalion tittelit Suomesta ja Virosta sekä Viron Juniorimuotovalion titteli. Pentueita sillä on ennestään 5.

Halla on iloinen malamuuttityttö joka asustelee lapsiperheessä. Tyttökoirat eivät ihan Hallan mieleen ole, mutta poikien kanssa on kiva leikkiä. Näyttelyissä Halla on käynyt yhteensä kolme kertaa ja sillä on ERI tulos. Pentue on Hallalle ensimmäinen.

Molemmilla vanhemmilla on A/A lonkat, 0/0 kyynärpäät ja terveet silmät. Kumpikaan ei kanna polyneuropatia geeniä eikä pentueeseen voi syntyä pitkäkarvaisia pentuja.

PENTUEEN SUKUTAULU
Pentujen albumi Facebookissa

Suunnitelma talvelle

Yritämme pentuetta talvella uudelleen

Isä: Fi Mva, Fi VMva: Dazzling Light Northern Sunrise "Diz"
Emä: Zadun Star Glitter "Unski"

Kesäksi meillä on suunnitteilla pentue Dizille ja Unskille. Diz on jo veteraani ikään ehtinyt herrasmies. Se on erittäin sosiaalinen ja mukava luonteinen uros. Diz on edelleen todella leikkisä ja tulee toimeen narttujen lisäksi osan aikuisten urostemmekin kanssa. Sillä on kolme pentuetta ennestään. Näyttelyissä se on saavuttanut Suomen Muotovalion arvon ja Veteraani Muotovalion arvon.

Unski on erittäin suurikokoinen narttu. Se on leikkisä ja vauhdikas muiden koiriemme kanssa. Muista nartuista emäänsä lukuun ottamatta Unski ei pidä. Sisällä se osaa rauhoittua hienosti, mutta ei aina ymmärrä suurta kokoansa kun kömpii melko ronskisti isäntäväen kainaloon hellittäväksi. Aikaisempia pentueita Unskilla ei ole. Näyttelyissä Unskilla on yksi serti ja ROP tulos.

Odotamme pennuista kaunisrakenteisia, terveitä harrastuskoiria. Unski ja Diz täydentävät toisiaan hienosti niin rakeenteellisesti kuin luonteen puolelta.

PENTUEEN SUKUTAULU
Pentujen albumi Facebookissa