Pentusivu

Syntynyt 5.12.2021. 2 urosta & 7 narttua.
Yksi narttupentu vapaana. Luovutus 23.01 alkaen.

Isä: Fi Mva, Ee Mva, Ee JMva: Bearvvis Final Victory "Rommi"
emä: Zadun Be My Rock Star "Judy"

Yritämme epäonnisen kesän jälkeen toteuttaa suunnitelman joka oli alunperin tarkoitus tehdä vasta pari vuoden päästä. Viimeaikaiset tapahtumat on kuitenkin aikaistaneet suunnitelman. Eli astutamme kasvatimme Judyn omalla uroksellamme Rommilla.
Judy on iloinen leikkisä narttu joka laumassamme toimiikin usein leikittäjän roolissa. Sillä on oma narttulauma, jossa se tulee useamman tytön kanssa toimeen mutta ei kaikkien narttujemme. Poika leikkikaveriksi käy kuka vaan. Vieraiden kanssa Judy hieman ujostelee aluksi mutta kotiväen kanssa se on aivan sylikoira. Judyllä on yksi pentue ennestään ja näyttelyistä sillä on ERI tulos.
Rommi varsin vauhdikas ja vekkuli. Kova poika leikkimään. Sosiaalisen luonteensa vuoksi leikkilaumaan mahtuu useampikin koira. Myös toinen aikuinen uros. Näyttelykehissä ei koskaan tiedä mitä kepposia Rommi keksii. Näytteleissä sillä on Suomen ja Viron Muotovalion sekä Viron Juniorimuotovalion tittelit. Pentueita sillä on ennestään kolme.

Odotamme pennuille mukavaa luonnetta, rodunomaista ulkonäköä sekä vahvaa luustoa.

Pentueen sukutaulu

KUVIA PENNUISTA

Astutettu! Laskettuaika vko 4.
Mindy on ultrattu tiineeksi. Pentueesta tulee pieni.

Isä: Fi Mva, Ee Mva, Ee VMva, HeJW-11, TLNVW-19: Cahppes Zadun Desperado "Robin"
Emä: Fi Mva: Zadun Dark Glamour "Mindy"

Mindyn sulhanen on oma Ruotsin tuontipoikamme Robin joka on ehtinyt jo komeaan pappaikään. Robinin on tosiaan jo 11 vuotta ja se on koko ikänsä ollut täysin terve. Tämä vetreä ja edelleen leikkisä veteraaniherra on luonteeltaan täyttä kultaa. Se on sosiaalinen ja kova juttelemaan. Robin rakastaa rapsutuksia ja nauttii niistä mielellään täysin selällään maaten. Robin on pärjännyt hyvin näyttelyissä ja omaakin monta titteliä. Sillä on myös käyttöpuolen REKÄ YLE1 tulos. Pentue on Robinille neljäs.

Mindylle pentue on kolmas. Luonteeltaan Mindy on mielestään lauman matriarkka. Tytöistä sen laumaan kuuluu sen mielestä vain aikuinen tyttärensä Milla. Muista lauman nartuista Mindy ei pidä. Pojat saavat sen kanssa kyllä leikkiä kunhan eivät ole liian innokkaita. Sylissä se Mindynkin sydän sulaa ja se onkin kotiväen kanssa mieluusti rapsuteltavana. Näyttelyissä Mindy on saavuttanut Suomen Muotovalion tittelin.

Odotamme pennuille mukavaa luonnetta ja rodunomaista rakennetta.

Pentueen sukutaulu

Astutettu! Laskettuaika vko 9.
Tiineysultra 31.1.

Isä: Ans Enearian Arctic Night "Väinö"
Emä: Zadun Tomb Raider "Lara"

Laran sulhanen on Valkovenäjän tuontipoika Väinö. Väinö on vahvaluustoinen ja hyväluonteinen uros. Sellainen iso halinalle. Sillä on yksi vuonna 2020 syntynyt pentue ennestään. Näyttelyistä Väinöllä on yksi serti ja monia ERI tuloksia. Väinöä meidän oli alunperin tarkoitus käyttää Nekulle mutta kun Nekku ei tiinehtynyt yritämme nyt Laran kanssa.
Lara on kiltti, leikkisä ja hyväluontoinen narttu. Se on aikaisemmin ollut meillä sijoituskoirana, mutta muuttanut aikuisena meille. Sijoituskodissa ollessaan Lara veti päivittäin isossa 8-10 koiran huskyvaljakossa. Näyttelyissä Laralla on yksi serti ja useampia ERI tuloksia mm erikoisnäyttelystä. Laralla on yksi pentue ennestään.

Odotamme pentueelle mukavaa luonnetta ja rodunomaista rakennetta.

Pentueen sukutaulu

Väinö kesällä 2020. Kuva Kati Bruce

Väinö kesällä 2020. Kuva Kati Bruce