Pentuja

Love-pentue syntynyt 27.04.2024.
2 urosta ja 5 narttua. Pennut varattu.

Isä: Fi JMva, Fi JV-23: Zadun Top Gun "Luca"
Emä: Zadun Wonderful Wanda "Wanda"

Pentueen isä Luca on suuri kokoinen ja vahvaluustoinen uros. Laumassa Luca on pomo tyyppiä. Leikit sujuu narttujen kanssa, mutta uroksista Luca ei pidä. Ihmisten kanssa Luca olisi mielellään suuresta koosta huolimatta sylikoira. Näyttelyissä Luca on saavuttanut Suomen Juniori Muotovalion ja Juniori Voittaja-23 tittelit. Kesällä olisi tarkoitus saada viimeinen puuttuva serti myös Muotovaliotitteliin kunhan ikää tulee tarpeeksi.

Wanda on hieman ihannekokoa suurempi vahvaluustoinen narttu. Luonteeltaan se on kiltti ja rauhallinen sekä sosiaalinen myös muiden narttujen kanssa. Perheemme kissatkin on Wandan kavereita, jopa nyt kun sillä on pentuja. Oman perheen kanssa Wanda on mielellään hellittävänä. Joitain vieraita se saattaa hieman ujostella. Näyttelyissä Wanda on saanut ERI tuloksen.

Meinasimme tänä kesänä jäädä kokonaan ilman pentuja kunnes tarhakaverit Luca ja Wanda olivatkin järjestäneet meille tietämättämme yllätyksen. Onneksi yhdistelmä on sellainen jota itsekkin olen miettinyt tulevaisuuteen. Lucan nuoren iän takia se ei kuitenkaan olisi ollut vielä ajankohtainen toteutukseen. 7 yllätyspentua kuitenkin syntyi. Pennuista odotetaan kasvavan melko suurikokoisia ja vahva luustoisia. Molemmilla vanhemmilla on todella kaunis rakenne ja luonteensa puolesta ne täydentävät toisiaan. Lucalla on terveystulokset lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, selkä LTV1 ja silmät terveet. Se on DNA tutkittu sairauksien varalta eikä se kanna polyneuropatia (PN), Primary Ciliary Dyskinesia (PCD), eikä pitkäkarvaisuus geeniä. Wanda ei myöskään kanna PN tai PCD geeniä (vanhemmat tutkittu). Muut terveystulokset Wandalla on A/A lonkat, 0/0 kyynärpäät, LTV1 selkä sekä terveet silmät.

Etsimme pennuille aktiivisia harrastuskoteja.
Nämä pennut tulevat sopimaan hyvin myös näyttelyharrastajalle.

Yhdistelmän sukutaulu:
Kuvia pennuista:

Jydy on tiine.
Laskettuaika vko 27.

Isä: Zadun Arctic Star "Viktor"
Emä: Zadun Be My Rock Star "Judy"

Viktor on leikkisä ja sosiaalinen uros. Myös pentueen emä Judy on hyvin leikkisä. Molemmat vanhemmat tulevat toimeen laumassamme osan myös saman sukupuolen koiriemme kanssa. Viktor on laumamme yksi juttelijoista varsinkin kun hän kovasti haluaisi saada rapsutuksia ja huomiota.

Viktorille pentue on ensimmäinen. Judy on taas kokenut narttu ja pentue on sille neljäs ja samalla viimeinen. Judy on jättänyt hyvää tyyppiä ja terveyttä aikaisempiin pentuihinsa.

Näyttelyissä kumpikaan ei paljon ole käynyt. Molemmilta kuitenkin löytyy ERI-tulos. Viktorilta VSP ja sertikin.

Etsimme pennuille aktiivisia harrastuskoteja.

Yhdistelmän sukutaulu:
Kuvia pennuista:

Suunnitelma talvelle

Isä: Fi Mva, Fi VMva: Dazzling Light Northern Sunrise "Diz"
Emä: Zadun Like A Flower "Milla"

Molemmilla A/A lonkat, 0/0 kyynärpäät ja terveet silmät. Millalla tutkittu myös selkä LTV0 tuloksella. Kumpikin on DNA tutkittu polyneuropatian osalta ei kantajiksi. Diz on PCD ja pitkäkarva kantaja. Milla taas tutkitusti ei ole. Pentueeseen ei voi syntyä pitkäkarvaisia pentuja.

Talveksi meillä on suunnitteilla pentue Dizille ja Millalle. Diz on jo veteraani ikään ehtinyt herrasmies. Se on erittäin sosiaalinen ja mukava luonteinen uros. Diz on edelleen todella leikkisä ja tulee toimeen narttujen lisäksi osan aikuisten urostemmekin kanssa. Sillä on kolme pentuetta ennestään. Näyttelyissä se on saavuttanut Suomen Muotovalion arvon ja Veteraani Muotovalion arvon.

Milla on erittäin suurikokoinen ja mukava luonteinen narttu. Se on sosiaalinen ja leikkisä muiden koiriemme kanssa. Sillä on yksi pentue ennestään johon se on jättänyt erinomaista rakennetta ja tyyppiä. Näyttelyissä Millalla on yksi serti ja VSP tulos.

Odotamme pennuista kaunisrakenteisia, sosiaalisia ja terveitä harrastuskoiria. Milla ja Diz täydentävät toisiaan hienosti niin rakeenteellisesti kuin luonteen puolelta.

PENTUEEN SUKUTAULU
Pentujen albumi Facebookissa